Valikoimassa olevat kankaat

Saatavilla olevat kankaat vaihtelevat. 

Collegekankaat

Collegevaatteet sopivat niin käyttövaatteiksi kuin oloasuiksikin. Collegekangas on joustavaa ja puuvillan ansiosta college tuntuu mukavan pehmoiselta päällä. Collegekankaissa on joko pehmeäksi harjattu sisäpinta tai lenkkitausta. Lenkkitaustainen college on ohuempi kuin harjattu college.

Materiaali: puuvilla, polyesteri/elastaani

Hoito-ohjeet: Pesu 30 celsiusasteessa, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys 

Collegevaatteisiin

Fleecekankaat

Fleece on erinomainen valinta ulkoiluun sellaisenaan tai kylmemmällä säällä välikerrastona. Fleece on mukava päällä, sillä se on joustava ja mukautuva. Fleece on hyvä lämmöneriste ja se siirtää hyvin kosteutta.

Materiaali: 100 % polyesteri

Hoito-ohjeet: Pesu 30 celsiusasteessa, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys

Fleecevaatteisiin

Trikookankaat

Elastaanin ansioista trikoopuvut ovat joustavia ja mukautuvia päällä, siis erinomaisia esimerkiksi yöpukuna tai sisäasuna. Trikookangas on huokoista ja se hengittää hyvin. Trikoota voi pitää myös ulkoillessa sellaisenaan tai ohuena välikerrastona.

Materiaali: Puuvillaelastaani

Hoito-ohjeet: pesu 30 celsiusasteessa, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys

Trikoovaatteisiin

Softshellkankaat 

Softshellvaatteet ovat kura- ja sadekelillä oiva valinta, miksei muutenkin kolealla säällä, sillä niissä on lämmin ja pehmeä fleecemäinen sisäpinta. Vettä ja likaa hylkivänä softshell pitää koiran kuivana sateessa, kaatosadetta se ei kuitenkaan kestä. Kevyessä sateessa tunnin tai kahden lenkki taittuu helposti. Softshell hylkii likaa ja kestää kulutusta hyvin ja se on mitä parhain materiaali toistuvassa käytössä. 

Materiaali: 100 % polyesteri

Hoito-ohjeet: pesu 30 celsiusasteessa, ei rumpukuivausta, yhden pisteen silitys

Softshellvaatteisiin