We are on Facebook and Instagram
en

en-Mimi Chill’s Moon Child, tuttavien kesken Rory

09/03/2024

Rory saapui meille noin puolitoista vuotta sitten pikkupentuna kesällä 2021. Matikanopettajan matikalla Rory on nyt reilu 1 vuosi 7 kuukautta vanha. Hassua, tuntuu kuin Rory olisi ollut meillä aina. 

Rory ostettiin Imatralta whippettien ja perhoskoirien kasvattajalta Mimi Chill's. https://www.whippetit.com/ Roryn hakureissun yhteydessä vietimme noin viikon Salpa hotellissa https://www.hotellisalpa.fi/ Luumäellä. Vinkki: Jos tykkäät uimisesta, suppailusta, soutamisesta, biljardista, vaeltamisesta ja pyöräilystä niin kannattaa käydä katsastamassa kyseinen lomakohde. Itselläni oli tuolloin taas joku paikka rempallaan niin vaeltamaan ja pyöräilemään en päässyt. Luumäeltä suuntasimme Imatralle Rorya katsomaan. 

Kuten vastuuntuntoiselta kasvattajalta odottaa voi, meitä odotti ensin tulikoe. Koiralauman saattelemina suuntasimme pentuaitaukselle ja meidät istutettiin aitaukseen noin kymmenen pienen sapelihammaspennun kanssa. Osumia otettiin muutamia, mutta selvittiin. Pentujoukkiosta meille osoitettiin pieni harkitsevainen whippetpoika. Olimme myytyjä, kuten asiaan kuuluu. 

Kotimatka oli pitkä ja Rory itkeskeli alkumatkan. Takapenkin väki vuorotteli kuka saa pitää pentua sylissä. Etupenkillä Rory ei viihtynyt, yritin olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti. Kun saavuimme kotiin, Rory sammui omalle pedilleen kasvattajalta saadun peiton alle. 

Ja sitten meitä oli kuusi...