Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle on koottu vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta kysymykseesi ei löydy tältä sivulta niin ota yhteyttä asiakaspalveluun

1. Onko ostamallani tuotteella palautusoikeus?

Jos olet kuluttaja, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi sähköpostiimme

Suomen kuluttajansuojalain mukainen peruutusoikeus ei koske mittatilaustuotteita. Mittatilaustuotteen palauttamisen yhteydessä hyvitetään puolet (50 %) tuotteen hinnasta. Ostaja maksaa palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Kaikissa mittatilauksiin liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä asiakaspalveluun

Lue lisää palautusoikeudesta käyttöehdoistamme

2. Mistä löydän mobiilissa alekoodille tarkoitetun tekstikentän?

Alekoodi löytyy kassalle mennessä kohdasta "tilauksen yhteenveto".

3. Mitkä ovat verkkokaupan toimitustavat?

Toimitamme tuotteet Postin kautta kirjeenä kotiisi, tai pakettina lähimpään toimipisteeseen. Lähetyksen seurantatiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen kun tilaus on viimeistelty. Lue lisää tuotteiden toimituksesta käyttöehdoistamme

4. Miten voin maksaa tilauksen?

Verkkokaupan maksutavat: verkkopankkimaksu, luottokorttimaksu (American Express, Visa, Master Card), mobiilimaksu (MobilePay, Pivo, Siirto), Apple Pay ja tilisiirto. Valitessasi maksutavaksi tilisiirron saat maksupyynnön sähköpostitse, kun tilaus on viimeistelty. Lue lisää maksupalveluntarjoajasta (Paytrail) käyttöehdoistamme.

5. Koska tilaukseni toimitetaan?

Tilausvaatteille yleisimmät toimitusaikamme ovat 5-15 arkipäivää tilauksesta. Varastossa valmiina olevat (heti toimitettavat) tuotteet toimitetaan noin 2-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Mittatilaustuotteiden toimitusaika sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. 

6. Mistä tiedän sopivatko vaatteet koiralleni?

Vaatteet sopivat hoikkalinjaisille neliömäisille isorintakehäisille koirille. Lue lisää kokomerkinnöistä.

Mikäli vielä epäröit, ota yhteyttä asiakaspalveluun oikean koon löytämiseksi.

7. Mitä mittatilauspalvelu maksaa ja mikä on mittatilatun tuotteen toimitusaika?

Mittatilaustuotteen hintaan vaikuttaa käytetyt materiaalit, vaatteen koko ja yksityiskohdat (esim. vetoketju, aukko hihnalle/valjaille, heijastimet, kiristysmahdollisuudet, jne.). Trikoo-, college- ja fleecevaatteet ovat hintaluokkaa 20-60 €. Softshellvaatteet ovat hintaluokkaa 50 - 100 €. Toppavaatteet ovat hintaluokkaa 70-130 €. Mittatilaustuotteiden toimitusaika on noin yksi kuukausi. Toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa tilauksen yhteydessä. 

8. Onko tuotteilla vaihto-oikeus?

Tuotteen vaihtaminen toiseen kokoon onnistuu, mikäli kyseistä tuotetta on saatavilla halutussa koossa. Ostaja maksaa vaihdosta aiheutuvat toimituskulut ja mahdolliset lisäkustannukset (esim. jos vaihdossa tuleva tuote on kalliimpi kuin jo tilattu tuote). Toimitusaika uudelle tuotteelle on sama kuin uuden tilauksen tapauksessa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun mikäli haluat vaihtaa tuotteen. 

9. Voinko saada muutoksia tilaamaani tuotteeseen?

Muutokset ja siitä aiheutuvat mahdolliset lisäkustannukset sovitaan tapauskohtaisesti. Asiakas maksaa vaatteiden muutostöistä aiheutuvat toimituskulut. Ota yhteyttä mikäli haluat muutoksia tilaamaasi tuotteeseen. 

10. Mitä hyötyä on jäsenrekisteriin liittymisestä?

Liittymällä jäsenrekisteriin hyödyt tuntuvista kanta-asiakaseduista. Lisäksi liittymällä jäsenrekisteriin saat uutiskirjeessä tiedon uusista tarjouksista ja kampanjoista ensimmäisten joukossa.

11. Missä on tilausvahvistukseni?

Tilausvahvistus lähetetään heti tilauksen tehtyäsi automaattisesti tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Katso myös roskapostikansio. Jos et saanut tilausvahvistusta, ota yhteys asiakaspalveluun.