Asiakaspalautteet

Hank sai Karvattomilta juurikin mittojen mukaisen, ihanan pehmeän, Fleecepuvun.
Kauluri on sopivan pitkä ja muutenkin muotoiltu siten, että herkät korvat saa pakkasta ja kylmää piiloon. Kauluri pysyy myös hyvin paikoillaan eikä valu kaulalle!
Hank on Perunkarvatonkoira iso. Tilaamamme Fleece-puku oli kokoa 55cm, joka jättää vähän tilaa hengittää eikä ole makkarankuori. Nappi ostos.
Samalla tilasimme myös hännän lämmittimen kokoa 35cm. Istuu hyvin, tosin vaatii käyttäjältään vähän totuttelua.

Saija Ahonen

Mittatilaushaalari, joka istuu koiran päälle tosi hyvin. Materiaali tiivistä fleeceä ja vetoketju selässä helpottaa pukemista. Tilaus oli helppoa, mittaohjeet tarkat, haalari saatiin luvatussa ajassa ja asiointi oli kaikinpuolin vaivatonta ja mukavaa!

Ilona Sankkila

Tuote oli laadukas, olen pessyt sen jo useamman kerran. Haalari vastasi kokoa, kaulus oli tarpeeksi pitkä ja tehty niin että ei valu silmille ja pysyy paikallaan. Toimitus nopea josta iso plussa. Tulen jatkossakin käyttämään palveluita.

  Laadukkaita vaatteita, saanut aina sitä mitä olen tilannutkin. Nopea toimitus. Plussana että on myös isoja kokoja. Suosittelen!

Anu Saalasti

Tilasin mittatilaushaalarin whippetille ja olen ollut todella tyytyväinen. Juuli myös suostui vähän muokkamaan haalaria ensimmäisen sovituksen jälkeen että haalari olisi täydellinen meidän whippetille. Niin hyvää ja nopeaa palvelua, varmasti tilaan jatkossa häneltä.

Karita Karamaa

Aivan ihania vaatteita ja mittasuhteet niissä kohdillaan.  Kivat kuosit ja hyvin valmistetut vaatteet. Äidillä ja veljellä on jo useampi puku Karvaton koiranvaatekauppasta nahkapyllyille hankittuna ja aion tilata puvut täältä myös meidän tytöille 🩷

Anna Vilppunen

Enkuille sopivia vaatteita sekä tilausvaatteita tarvittaessa. Pitkät kaulukset iso plussa ja myös korvat saa peittoon.

Niina Heikkilä

Ihanat kuosit kankaissa ja nopea toimitus. Iso perulaispoika oli todella tyytyväinen.

Saija Huhtala

Heippa! Sasselle ostin fleecehaalarin, mikä oli aivan mahtava! Ja sitten siihen vielä lisäksi hattu samaa matskua; mahtava asu! Kestävää vaatetta tähän meidän menoon.

Noora Sirén

Hei! Ostin teiltä pinkin softshelltakin. Olen siihen erittäin tyytyväinen ja koiratkin tykkäävät siitä. Takki on siistiä ja huolellista työtä ja malliltaankin sopiva perunkarvattomilleni. Myös ostaminen oli helppoa. Olenkin suunnittelemassa uusia vaateankintoja. Suosittelen.

Marjukka Vilppunen

Laadukasta käsityötä ja erinomainen hinta-laatusuhde. Kattava valikoima ja mitat sopivat hyvin bedlingtoninterrierille.

Piia Järvinen

Aina viluinen Lyyli pihis on tyytyväinen ihanan pehmoiseen kauluriin, jonka saa myös vedettyä korvien päälle lämmittämään tarpeen tullen pakkasella. Lisäksi tuote tuli nopeasti perille ja vaikuttaa laadukkaalta. Tilaan varmasti jatkossakin.

Iida Peltonen

Hyvät ja laadukkaat vaatteet, joissa koiran on mukava liikkua. Kiitokset myös hyvästä asiakaspalvelusta!

Annika Saar

Kauniita kuoseja, laaja valikoima ja nopea toimitus.

Kitte Sandström

Tilattiin ihanat hyttyshaalarit täältä meidän galgoille. Hyvä palvelu ja nopea toimitus!

Emmi Lehtonen

Trikoohaalari on kaunis ja hyvin istuva, ja haalariksi myös yllättävän helppo pukea. Suojaa hyvin ötököiltä ja lämmittää viileinä kesäiltoina.

Liisa Ikonen

Hyvä valikoima, löytyy paljon vaihtoehtoja joista valita,  hinnat myös tosi jees. Arvostan kotimaista käsityötä.

Marisa Heinström

Nopea toimitus ja laadukkaat vaatteet.

Jenni Sarlomo


Palautelomake

Jätä puhelinnumerosi jos haluat, että soitan sinulle asiaan liittyen.