Asiakaspalautteet

Kehitämme tuotevalikoimaa ja palvelua asiakkailta saamamme palautteen mukaan. 

Hank sai Karvattomilta juurikin mittojen mukaisen, ihanan pehmeän, Fleecepuvun.
Kauluri on sopivan pitkä ja muutenkin muotoiltu siten, että herkät korvat saa pakkasta ja kylmää piiloon. Kauluri pysyy myös hyvin paikoillaan eikä valu kaulalle!
Hank on Perunkarvatonkoira iso. Tilaamamme Fleece-puku oli kokoa 55cm, joka jättää vähän tilaa hengittää eikä ole makkarankuori.
Nappi ostos.
Samalla tilasimme myös hännän lämmittimen kokoa 35cm. Istuu hyvin, tosin vaatii käyttäjältään vähän totuttelua.

Saija Ahonen

Tuote oli laadukas, olen pessyt sen jo useamman kerran. Haalari vastasi kokoa, kaulus oli tarpeeksi pitkä ja tehty niin että ei valu silmille ja pysyy paikallaan. Toimitus nopea josta iso plussa. Tulen jatkossakin käyttämään palveluita.  

Anu Saalasti

Tilasin mittatilaushaalarin whippetille ja olen ollut todella tyytyväinen. Juuli myös suostui vähän muokkamaan haalaria ensimmäisen sovituksen jälkeen että haalari olisi täydellinen meidän whippetille. Niin hyvää ja nopeaa palvelua, varmasti tilaan jatkossa häneltä.

Karita Karamaa

Enkuille sopivia vaatteita sekä tilausvaatteita tarvittaessa. Pitkät kaulukset iso plussa ja myös korvat saa peittoon.

Niina Heikkilä

Aina viluinen Lyyli pihis on tyytyväinen ihanan pehmoiseen kauluriin, jonka saa myös vedettyä korvien päälle lämmittämään tarpeen tullen pakkasella. Lisäksi tuote tuli nopeasti perille ja vaikuttaa laadukkaalta. Tilaan varmasti jatkossakin.

Iida Peltonen

Tykkäsin kyllä todella paljon takista, ja aion tilata uudelleenkin, kun Wilma tarvitsee isompaa kokoa. Tuote peittää hyvin, ja lämmittää sen vuoksi koiraa hyvin, ja on nätti ja siististi tehty. Plussaa siitä, että kotimaassa tehty!  

Jemina Pihala

Mittatilaushaalari, joka istuu koiran päälle tosi hyvin. Materiaali tiivistä fleeceä ja vetoketju selässä helpottaa pukemista. Tilaus oli helppoa, mittaohjeet tarkat, haalari saatiin luvatussa ajassa ja asiointi oli kaikinpuolin vaivatonta ja mukavaa! 

Ilona Sankkila